• Disse aktivitetene kan registreres
  • Hvem kan se det jeg legger inn på «Min side»?
  • Hvordan bruker jeg Endomondo eller Strava?
  • Hvilke aktiviteter er koblet fra Endomondo/Strava til sykletiljobben.no?
  • Hvordan registrere aktivitet på sykletiljobben.no via Min side?
  • Jeg har loggført aktivitet, men ikke fått poeng?
  • Hvordan registrere aktivitet?

Slik registrerer du aktivitet

Det er tre måter å registrere aktivitet på:

1. Sykletiljobben.no. Logg deg på nettsiden med e-post og passord og registrerer aktivitet på din profil.
    2. Endomondo eller Strava. Benytt din bruker på treningsappen Endomondo eller Strava. For å kunne benytte Endomondo eller Stravamå du koble sammen din Endomondo eller Strava-bruker og din Sykletiljobben-bruker. Dette gjøres fra Min side, under Treningsdagbok.
    3. Du kan registrere alle typer aktiviteter. Enten du sykler til jobben, eller gjennomfører aktivitet på fritiden teller alt med. For å delta i trekningene av premier og i topplistene, les mer om kriteriene her.